ENEM Fileshare

ENEM Website > ENEM Fileshare

Uw eigen slimme fileserver in een veilige omgeving.

De eisen aan een moderne fileserver zijn veranderd. Collega’s willen makkelijk bestanden kunnen uitwisselen met elkaar  en externe partijen terwijl er ook behoefte is aan een eigen opslagruimte.

De laatste jaren worden hiervoor steeds vaker services gebruikt als Dropbox of google drive. Maar voor een bedrijf betekent dat het verlies van controle op bedrijfsgegevens en belangrijke documenten. Want wat gebeurt er als een medewerker uw bedrijf verlaat met zijn/haar dropbox account ? Met wie wordt alles gedeeld en gebeurt dat op een veilige manier ?

Dit “dropbox probleem” komt nu bij steeds meer bedrijven aan de oppervlakte. Daarbij worden gebruiksvoorwaarden constant uitgebreid en gewijzigd waaruit inmiddels blijkt dat u niet meer de enige eigenaar van uw data bent.

 

ENEM File Services, dezelfde functionaliteit en meer in uw eigen veilige omgeving, gehost in Nederland.

ENEM File Services werkt op basis van Owncloud, een robuust open source systeem die alle functionaliteit biedt waar uw medewerkers om vragen, en nog wat meer zoals het bijhouden van versies van een bestand, undelete, extern delen van bestanden met password en een uiterste termjn.

Dit gecombineerd met de robuuste ENEM infrastructuur en backup faciliteiten levert u een zeer kosteneffectief systeem op wat meegroeit met uw organisatie. En uw data blijft ten allen tijde van u en u alleen.

 

Probeer ENEM File Services nu de eerste 30 dagen gratis.

 

Diskruimte 50 GB 100 GB 200 GB 500 GB 1 TB
Dagelijkse backup ja ja ja ja ja
Gebruikers ongelimiteerd ongelimiteerd ongelimiteerd ongelimiteerd ongelimiteerd
Bandbreedte 100MB 100MB 100MB 100MB 100MB
ssl cert ja ja ja ja ja
Prijs/maand 35.= 45.= 80.= 100,= 180,=
eenmalige setup 35,= 35,= 35,= 35,= 35,=
  BESTEL BESTEL BESTEL BESTEL BESTEL
           
           
           
           
           

 Prijzen zijn gebaseerd op maximale opslagruimte inclusief een dagelijkse backup. Er is geen limiet op het aantal gebruikers per omgeving. Genoemde prijzen zijn exclusief BTW